День пам'яті і примирення 2023

2023-05-08

/Files/images/День памяті та примирення 2023.jpg

Цього року 8 травня, в День пам’яті та примирення, Україна вшановує пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, та всіх жертв Другої світової війни.

Надзвичайно важливо згадувати та вшановувати подвиг тих, хто боровся з нацизмом і переміг його. Не менше заслуговують на увагу та пам’ять і жертви війни: остарбайтери, діти війни, цивільні, які постраждали від бойових дій та окупації їхніх міст і сіл. Війна – це не лише танки, гармати й масштабні бої. Це – долі, мільйони маленьких і великих людських бід, які тривали роками.

Учні 8 класу на виховному заході вшанувати пам'ять воїнів, що боролись з нацизмом.

http://surl.li/hfuzf

Учні 3 класу на виховному заході вшанували пам'ять воїнів, що боролися з нацизмом, та жертв Другої світової війни.

http://surl.li/hfuzy

Наші маленькі першокласники теж вшановують пам'ять загиблих у ІІ Світовій війні.

http://surl.li/hfvbg

Виховна година до Дня пам'яті і примирення для першокласників "Пам'ятаємо про тих, хто боровся за Україну тоді! Шануймо тих, хто воює за неї сьогодні!"

http://surl.li/hfvcr

Сьогодні, у День пам’яті та примирення, разом з п'ятикласниками провели годину пам'яті "Пам'ятаємо. Перемагаємо"

http://surl.li/hfyef

Учні 6 класу вшанували пам'ять загиблих солдат під час Другої світової війни. Згадали своїх прадідусів та прабабусь, які відважно віддали свої життя заради мирного майбутнього. Також обговорили значення червоного маку як символу пам'яті жертв Першої світової війни, а згодом — жертв усіх військових та цивільних збройних конфліктів, починаючи із 1914 року. Червоний мак як символ пам’яті жертв війни вперше використано в Україні на заходах, приурочених до річниці завершення Другої світової війни у 2014 році.

http://surl.li/hfyfo

Кiлькiсть переглядiв: 27

Коментарi