День матері 2023

2023-05-14

/Files/images/День матері 2023.jpg

Вітання зі святом

Найкращій матусі!

В цей день вшанувати

Всі діти їх мусять.

Здоров’я хай буде

Міцніше граніту,

Дитячою вдячністю

Серце зігріте

Учні 1 класу

http://surl.li/hfzla

Міша Яцина 3 клас. Вітання для мами!

http://surl.li/hfzmw

Вітаємо усіх матусь з Днем матері!

Нехай це зворушливе і тепле свято ознаменується сонечком, посмішками, радістю і добром. Бажаємо кожній мамі на світі – тільки кращого. Здоров'я, міцної сім'ї, надійності та впевненості, достатку і гордості за своїх діток. Щастя в ваші люблячі очі й МИРУ в серця, у кожну оселю, у рідну Україну!

Учні 4 класу.

http://surl.li/hfznq

Мама - найважливіша людина в нашому житті, яка завжди підтримає і любитиме свою дитину. Щороку кожну другу неділю травня українці відзначають День матері, щоб подякувати мамі за все та порадувати її теплим побажанням.

І ось у бібліотеці Ротмістрівського ліцею Любов Михайлівна підготувала змістовну виставку та історичний екскурс про запровадження цього дня. Учні 9 класу із задоволенням відвідали виставку.

http://surl.li/hfzkr

П'ятикласники від усього серця вітають своїх матусь зі святом! Милі, ніжні, найважливіші мами – вітаємо Вас з Днем матері! Бажаємо, щоб Ваші надії виправдовувалися. Нехай чуйне материнське серце завжди буде спокійно битися в такт із радістю, успіхом і гордістю за своїх дітей. Будьте здорові та щасливі, адже Ви – наше все!

http://surl.li/hfzlp

Наші найрідніші для Вас!

http://surl.li/hfzmf

Кiлькiсть переглядiв: 66

Коментарi